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Our cuisine is not a list of ingredients, it is the story of the territory that meets our passion, it is not a mathematical formula, but a collision of ideas, techniques and cultures to excite and make us excite.

TERRITORY | TIME | EVOLUTION

ANTIPASTI

SCAVANDO NEL SOTTOBOSCO
Egg 62°,
Porcini Foam,
Truffle

€ 18

ANTIPASTI

LE 5 STAGIONATURE DEL PECORINO
Variations in Texture of Pecorino di Pienza and Balsamic Vinegar

€ 18

ANTIPASTI

BATTUTE DA TOSCANI
Beef Tartare,
Wild Herbs Pesto,
Bagna Càuda and Truffle

€ 20

ANTIPASTI

A’MAZARA CHE PANZANELLA
Red Shrimp Tartare,
Gazpacho di Panzanella, Burrata, Mousse

€ 22

PRIMI

AVEVO UN DUBBIO MA… L’HO RISOTTO
Carnaroli Risotto,
Porcini Mushrooms, Truffles

€ 20

PRIMI

LA NANA SUL LAMPONE… CI VUOLE FEGATO
Duck Ravioli,
its Breast,
Raspberries and Liver Cream

€ 22

PRIMI

PER QUALCHE BRICIOLA IN PIÙ
Pici, Anchovy, Orbetello Bottarga, Katsuobushi, Crumbs

€ 20

PRIMI

LA CALAMARATA DE’
Calamarata al Perfume of Caciucco

€ 22

SECONDI

OopS! MI È CADUTO IL CONIGLIO
Rubbit in Porchetta and Fried,
Chicory Shoot,
Anchovy

€ 24

SECONDI

PORGI L’ALTRA GUANCIA
Braised Veal Cheek,
Potato,
Celery Root

€ 24

SECONDI

UN’OCA E UN MANZO PERSI NEL BOSCO
Beef Fillet.
Foie Gras,
Porcini,
Vin Santo

€ 30

SECONDI

IL TONNO DALLA LINGUA LUNGA
Tuna Sashimi,
Veal Tongue,
Soy Reduction and Chard

€ 24

SECONDI

BISTECCA
Angus T-Bones Steak Dry Aged

€ 6/hg

MENU DEGUSTAZIONE

Tasting Menù 4 Courses Chef “Freehand”

The Tasting Menù is available only for the
entire table, cover charge and drinks are
excluded

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