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Our cuisine is not a list of ingredients, it is the story of the territory that meets our passion, it is not a mathematical formula, but a collision of ideas, techniques and cultures to excite and make us excite.
TERRITORY | TIME | EVOLUTION
ANTIPASTI
SCAVANDO NEL SOTTOBOSCO
Egg 62°,
Porcini Foam,
Truffle
€ 18
Porcini Foam,
Truffle
€ 18
ANTIPASTI
LE 5 STAGIONATURE DEL PECORINO
Variations in Texture of Pecorino di Pienza and Balsamic
Vinegar
€ 18
€ 18
ANTIPASTI
BATTUTE DA TOSCANI
Beef Tartare,
Wild Herbs Pesto,
Bagna Càuda and Truffle
€ 20
Wild Herbs Pesto,
Bagna Càuda and Truffle
€ 20
ANTIPASTI
A’MAZARA CHE PANZANELLA
Red Shrimp Tartare,
Gazpacho di Panzanella, Burrata, Mousse
€ 22
Gazpacho di Panzanella, Burrata, Mousse
€ 22
PRIMI
AVEVO UN DUBBIO MA… L’HO RISOTTO
Carnaroli Risotto,
Porcini Mushrooms, Truffles
€ 20
Porcini Mushrooms, Truffles
€ 20
PRIMI
LA NANA SUL LAMPONE… CI VUOLE FEGATO
Duck Ravioli,
its Breast,
Raspberries and Liver Cream
€ 22
its Breast,
Raspberries and Liver Cream
€ 22
PRIMI
PER QUALCHE BRICIOLA IN PIÙ
Pici, Anchovy, Orbetello Bottarga, Katsuobushi, Crumbs
€ 20
€ 20
PRIMI
LA CALAMARATA DE’
Calamarata al Perfume of Caciucco
€ 22
€ 22
SECONDI
OopS! MI È CADUTO IL CONIGLIO
Rubbit in Porchetta and Fried,
Chicory Shoot,
Anchovy
€ 24
Chicory Shoot,
Anchovy
€ 24
SECONDI
PORGI L’ALTRA GUANCIA
Braised Veal Cheek,
Potato,
Celery Root
€ 24
Potato,
Celery Root
€ 24
SECONDI
UN’OCA E UN MANZO PERSI NEL BOSCO
Beef Fillet.
Foie Gras,
Porcini,
Vin Santo
€ 30
Foie Gras,
Porcini,
Vin Santo
€ 30
SECONDI
IL TONNO DALLA LINGUA LUNGA
Tuna Sashimi,
Veal Tongue,
Soy Reduction and Chard
€ 24
Veal Tongue,
Soy Reduction and Chard
€ 24
SECONDI
BISTECCA
Angus T-Bones Steak Dry Aged
€ 6/hg
€ 6/hg
MENU DEGUSTAZIONE
Tasting Menù 4 Courses Chef “Freehand”
The Tasting Menù is available only for the
entire table, cover charge and drinks are
excluded